Translate

keskiviikko 18. joulukuuta 2013

BROILERI KEITTO




Edellisen päivän grilli broilerin, tai kokonaisena uunissa valmistetun broilerin jäänteet.
Perunaa / makaroonia ( olen tehnyt kummastakin )
Paprikaa / tai porkkanaa, kumpaa pystyy syömään. ( hankalassa vaiheessa käytän porkkanaa )
Suolaa

Irrota loppu liha luista. Laita luut kattilaan, ja lisää vettä, sen verran että luut peittyvät reilusti.
Keitä luita niin kauan, että maku irtoaa.
Siivilöi luut pois, neste toiseen astiaan. (Olen huuhdellut kattilan, kun tuppaa reunoille ja pohjalle jäämään roippeita )
Laita neste kattilaan ( lisää jos tarvii ), ja lisää kuoritut ja pilkotut perunat sekaan ( ja porkkanat ).
Keitä melkein kypsiksi, ennen kuin laitat paprikan ja broilerin lihat.
Kypsennä ja mausta.
Tulee melkein tehtyä aina luisesta broilerista ensin neste, kun on paremman makuista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti